Deliha 2 Eda Ece / Eda Ece Frikikleri | Sosyal Medya Haberleri : İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde.. Ayak üstü gazetecilerle konuşan eda ece, sürpriz bir dizi projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı. Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Seeking love in the first film, zeliha is now after a career in the sequel, as she dreams of … imdb id : With gupse ozay, eda ece, aksel bonfil, derya alabora. Deliha ve görümce filmlerinin senaryosuna imza atan ve başrolünü üstlenen gupse özay'ın sıcak karakterleri ve eğlenceli hikayesiyle bir kez daha izleyiciyi kahkahaya boğacak film, aynı zamanda özay'ın ilk.

Mehmet erdem, batuhan piatti, erol serçe. Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Aksel bonfil, ali çelik, derya alabora and others. Zeliha (gupse özay) ilk filmde hayatının aşkını ararken bu kez kariyeriyle ilgili adımlar atmaya karar verir. Seeking love in the first film, zeliha is now after a career in the sequel, as she dreams of … imdb id :

Aksel Bonfil, Eda Ece ve Gupse Özay, HT Magazin'den Mehmet ...
Aksel Bonfil, Eda Ece ve Gupse Özay, HT Magazin'den Mehmet ... from im.haberturk.com
Deliha filmi ile büyük beğeni toplayan gupse özay, deliha'nın devam filmi olacak olan deliha 2 için kamera karşısına geçmeye karar verdi ve kolları sıvadı. Aşçılık hayaliyle bir restoranda çalışmaya başlayan zeliha, burada da ortalığı birbirine katar. Dev ajans organizasyonu ile optimum'da binlerce ziyaretçisi ile buluşacak olan film ekibi, i̇zmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Gupse özay, eda ece, aksel bonfil vb. Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Daha önce pis yedili dizisinde rol alan ve son olarak deliha 2 filmiydi tekrar gündeme gelen eda ece bugünlerde. Starring:gupse özay, eda ece, aksel bonfil. Eda ece den deliha 2 açıklaması.

Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kimsin sen: Bu filmler izlenme potansiyeli yüksek olan filmler. Deliha 2de gupse özay'a, aksel bonfil, eda ece, derya alabora, esin eden. Bu filmde yardımcı başrol oyuncu olarak seçilen eda ece ve aksel bonfil filmde acemi oyuncu kontenjanından girmiş gibiydiler. Gupse ozay, eda ece, aksel bonfil vb. Comedy 2018 1 hr 46 min. Pis yedili dizisiyle şöhrete kavuşup yasak elma dizisinde fırtınalar estiren eda ece kimdir? Güzel oyuncu, filmi çok beğendim, ilk defa izledim. Gupse özay'ın yönetmenliğindeki deli̇ha 2nin kadrosunda özay'a, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Eda ece kimdir ve kaç yaşındadır? Zeliha dreams of becoming a cook and starts working in a luxury restaurant. Aşçılık hayaliyle bir restoranda çalışmaya başlayan zeliha, burada da ortalığı birbirine katar. Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

Bu filmde yardımcı başrol oyuncu olarak seçilen eda ece ve aksel bonfil filmde acemi oyuncu kontenjanından girmiş gibiydiler. Starring:gupse özay, eda ece, aksel bonfil. Deliha 2de gupse özay'a, aksel bonfil, eda ece, derya alabora, esin eden. Dev ajans organizasyonu ile optimum'da binlerce ziyaretçisi ile buluşacak olan film ekibi, i̇zmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor.

54 Me gusta, 2 comentarios - Glowing Diaries ...
54 Me gusta, 2 comentarios - Glowing Diaries ... from i.pinimg.com
Son dakika haber 108.879 views2 year ago. Deliha 2 filmi, izleyenlere yine bol kahkaha vadediyor. Gupse özay, eda ece, aksel bonfil vb. Gupse özay'ın yönetmenliğindeki deli̇ha 2nin kadrosunda özay'a, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Deliha filmi ile büyük beğeni toplayan gupse özay, deliha'nın devam filmi olacak olan deliha 2 için kamera karşısına geçmeye karar verdi ve kolları sıvadı. Deliha 2 filmi hikayesi ve oyuncuları. Comedy 2018 1 hr 46 min. Eda ece den deliha 2 açıklaması.

Zeliha hala deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

Deliha 2'nin ilk üç günlük izlenme sayısı belli oldu. Yasak elma dizisinden eda ece, talat bulut'a ateş püskürdü! She's the youngest of three daughters in her family. Başrolünü ve yönetmenliğini gupse özay'ın üstlendiği deliha 2 filminin 3 aylık gişe rakamı belli oldu. Zeliha dreams of becoming a cook and starts working in a luxury restaurant. Zeliha hâlâ deli, çok samimi ve başına sürekli yeni dertler açıyor. Gupse özay'ın yönetmenliğindeki deli̇ha 2nin kadrosunda özay'a, eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Başrolü de üstlenen özay'a eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, meltem özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Deliha 2 son dönemlerde beğenilen komedi filmleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu, rol arkadaşlarının şevval sam eda ece, 'arif v 216' ve 'aile arasında' gibi filmlerle yarışan 'deliha 2' için, hiç kötü yorum almadık, çok mutlu olduk. Crazy and candid as ever with heartwarming characters and an entertaining story by gupse özay, writer of the films deliha and görümce, deliha 2 will once again leave audiences in laughter. Gupse özay, eda ece, aksel bonfil vb. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kimsin sen:

She's the youngest of three daughters in her family. Gupse özay eda ece ali çelik derya alabora esin eden hülya duyar aksel bonfil mert öner. Eda ece, 'deliha 2' filmi hakkında kısa ve öz konuştu. Deliha 2, aşk hayatında umduğunu bulamayan, pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren deliha'nın yaşadığı maceraları konu ediyor. Beşiktaş kültür merkezi (bkm) 841.598 views2 year ago.

Deliha 2 - Kamera Arkası - YouTube
Deliha 2 - Kamera Arkası - YouTube from i.ytimg.com
Ayak üstü gazetecilerle konuşan eda ece, sürpriz bir dizi projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı. Güzel oyuncu, rol arkadaşlarının şevval sam eda ece, 'arif v 216' ve 'aile arasında' gibi filmlerle yarışan 'deliha 2' için, hiç kötü yorum almadık, çok mutlu olduk. Starring:gupse özay, eda ece, aksel bonfil. Crazy and candid as ever, and she still gets herself into all sorts of trouble. Bu filmler izlenme potansiyeli yüksek olan filmler. İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Eda ece kimdir ve kaç yaşındadır? Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

Deliha 2, aşk hayatında umduğunu bulamayan, pusulayı bu sefer de kariyer hayatına çeviren deliha'nın yaşadığı maceraları konu ediyor.

Başrolü de üstlenen özay'a eda ece, aksel bonfil, derya alabora, esin eden, hülya duyar, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, meltem özlem akınözü, mert öner eşlik ediyor. Starring gupse ozay, eda ece, aksel bonfil. Yönetmenliğini gupse özay'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda gupse özay, derya alabora, esin eden, hülya duyar, aksel bonfil, eda ece, ali çelik, mehmet fatih özkan, mehmet er, meltem özlem akınözü, mert öner gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı deliha 2. While chasing her dream of becoming a chef, zeliha cooks up trouble in the kitchen with her wild, kooky and unsuspecting ways. Başrolünü ve yönetmenliğini gupse özay'ın üstlendiği deliha 2 filminin 3 aylık gişe rakamı belli oldu. Deliha 2'yi kaç kişi izledi? Zeliha'nın kahkaha dolu kariyer yapma planları, şimdi tüm dijital platformlarda! İlk filmde aşkın peşinde koşan zeliha, ikinci filmde. Aşçı olmanın hayalini kurarak şık bir restoranda çalışmaya başlıyor. Bu filmler izlenme potansiyeli yüksek olan filmler. Dev ajans organizasyonu ile optimum'da binlerce ziyaretçisi ile buluşacak olan film ekibi, i̇zmirlilere unutamayacakları bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Herkes çok sevmiş, biz de çok mutlu olduk. Deliha 2, zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor.

Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor deliha 2. Eda ece den deliha 2 açıklaması.